fredag 11 april 2014

Kort information....


Hej alla föräldrar..

Man kan ju undra lite var någonstans våren tagit vägen med solen och värmen..men ”aprilväder” är det i alla fall.  
Snö, kallt och blåsigt ena dagen och sol och lite bättre den andra dagen...jaja, det är tur att det finns bra kläder att ta på sig.

Det är bra om det finns varma kläder att ta på sig för att kunna vara ute en längre stund. Vi var t.ex. upp till groparna på torsdagen och det blev lite kallt för några barn.
Så på med vantarna, mössorna och gärna överdragsbyxor, fleece under brukar också värma skönt. Än så kan vi inte riktigt plocka undan dessa kläder fast man gärna vill...


Det blev en miss i idrottsschemat nästa vecka (v.16) Det kommer att vara vanlig idrott inne på tisdagen och sedan på onsdagen åker vi och badar första gången av sju. Det är jättebra att skicka med en frukt som barnen kan ta direkt efter simmet eller om dom vill före. Så att dom orkar fram tills det är lunch, lunchen för oss är som vanligt kl 11.10.

Simning 16/4, 29/4, 30/4, 6/5, 7/5, 8/5 och sista 13/5

Läsläxan kommer även att delas ut onsdag vecka 16 som eleverna kommer att få ha hemma till tisdag vecka 18 efter påsklovet.



Sammanfattning:

♥ Vecka 16 tisdag idrott inne, tisdag läsläxan Mini in, onsdag bad, torsdag och fredag lovdagar

♥ Vecka 17 påsklov

♥ Vecka 18 tisdag sim (sim istället för idrott inne), läsläxan Mini in på tisdag, onsdag sim, torsdag och fredag lovdagar



Ha ett skönt lov tillsammans                                
Annelie, Lena, Sussan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar