fredag 17 januari 2014

Hej

Nu har vi startat igång igen. Vi hoppas att ni alla haft bra helger med sköna stunder tillsammans. Vad vi gjort under veckan har eleverna själva berättat om i ett inlägg här nedanför. Vi minns veckan tillsammans på fredagar och försöker att skriva om den här på bloggen varje fredag.


Ny läsläxa i Miniboken har skickats hem. Vi påminner om hur viktigt det är att eleverna läser högt för någon därhemma, gärna en kort stund varje dag. Läsningen får en bättre skjuts framåt om man läser en kortare stund flera dagar i veckan till skillnad från om det blir en eller två långa stunder i veckan. Tisdagar behöver boken vara tillbaka, passa på att läsa alla dagar till dess.

Nu är det äntligen dags att börja använda lokalerna i vår modul som byggts. Det blir 3a, 3b och åk.5 som kommer att använda de klassrummen. Det blir då förstås lediga rum inne på skolan och vi kommer att byta klassrum. 1a ska flytta till 5ornas gamla klassrum och 1b kommer att använda 3a´s gamla klassrum. Bytet gör vi för att få tillgång till bra grupprum i anslutning till våra klassrum. Självklart kommer också trycket på klädplatser att lätta så att alla elever i samma klass kan ha sina kläder i samma kapprum, dessa i anslutning till klassrummen. Vi kommer att byta klassrum under de närmaste veckorna.

Trevlig helg!
Hälsningar Annelie, Lena och Sussane

Ps. Några påminnelser: - Bra att kläderna är märkta med namn.
                                      - Skicka gärna med extrasockar då dom oftast blir blöta.
                                      - Hjälm måste användas i pulkabacken.
                                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar