fredag 29 november 2013

Vattensång, adventsmys och lucia..

Hej,

det blir inte alltid som man tänkt sig. Vår plan var att uppträda med vattensång och redovisningar på storsamlingen. Nu visade det sig att det inte brukar vara några storsamlingar i adventstider utan då har varje klass egen samling. Detta hade vi, som inte varit här på Essvik så länge, missat så nu tänker vi så här istället: vi kommer att bjuda in några andra klasser till oss där vi kommer att sjunga vår sång och några barn ska få berätta om sitt vattenjobb. Vi återkommer med vilken dag det blir!

Som vi skrev till er så får barnen gärna ta med ett eget ljus hit till skolan. Vi kommer att tända dessa och ha en skön morgonstund varje fredag men också kanske någon annan dag under veckan. Vissa barn ville ta hem sina ljus idag, och det fick de ju såklart göra, men det är smidigt om ljuset kan vara kvar här på skolan.

Luciafirande blir det fredag den 13e. Det är åk. 5 som bjuder på uppträdande. På grund av platsbrist så är uppträdandet för alla elever på skolan samt för föräldrar till eleverna i åk.5.

Trevlig helg!
Linda, Annelie, Linn, Lena och Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar